vineri, 15 iunie 2012

Noi personaje , caractere si informatii!

Buna! Vreau sa va spun cate ceva despre papusile Monster High!

Sa va arat mia intai papusile principale MH (monste high) , dar acum faceti cunostinta si cu Deuce Gorgon! El e impreuna cu Cleo, regina sclolii! 


Prima este Clawdeen , a doua este Lagoona , a treia cu Deuce e Clei , a patra este Frankie si ultima e Draculaura! Ei sunt! Dar are si Draculaura un iubit pe care il veti cunoaste mai tarziu!

Urmatoarele sunt: Operetta(o fantoma de opera) , Toralei(o pisicuta rea) si Nefera(sora mai mare e lui Cleo)

Prima este Toralei Stripe , a doua este Operetta si cele doua surori , Cleo si Nefera de Nile! Nefera este mereu rea cu sora ei si prietenele lui Cleo. Dar ele mereu gasesc o solutie!

Urmatoarele sunt cele mai noi papusi! Venus Mcflytrap , Rochelle Goyle si Robecca Steam! 

Prima este Venus , a doua este Rochelle si a treia este Robecca! Venus este o tipa-planta care potrejeaza natura , Rochelle e un fel de statuie care sta pe palatele din Franta , iar Robecca este creata de un om  de stinta nebun si e imbracata asa pentru ca asa credeau ei ca vor arata oamenii din viitor!

Urmatoarele sunt Abbey Bominable si Spectra Vondergeist! Spectra e o fantoma , iar Abbey este..Yeti! Fica lui Yeti!

Spectra este "blogarita" clasei pentru ca ea afla totu si pune totul pe Blog-ul ei! Iar Abbey este o fata batausa si..uneori prea rece...

Urmatoarea este Cupid! Exista doar la o tinuta (toate celelalte papusi exista cel putin la 2 tinute , inafara de Venus , Rochelle si Robecca), ea este cu adevarat speciala! Ea este facuta pentru ziua lui Draculaura cand a implinit 1600 de ani , puteti sa cautati pe internet sweet 1600.

Dupa cum puteti obseva , ea are aproape totul cu roz si inimioare! De exemplu daca cautati o sa vedeti ca ochii ii sunt sunb forma de inima, rujul e sub forma de inima...are niste aripioare sub forma de inima...este scary-cool! 

Urmatori sunt...cei mult asteptati...Draculaura si Clawd Wolf! Clawd este fratele cel mare , el mai are doua surori , Claween (cea mijlocie) si Howleen (cea mica).

Ei doi..sunt impreuna de ceva timp..de cand a facut Draculaura 1600 de ani. Ei chiar se iubesc!

Dar sa stiti ca exista si niste papusi pe nume Create a Monster , sunt niste parti dintre niste monstri care nu exista si tu ii facu cum vrei , nu toti au trunchi..dar asta e si ideea! Sa facu tu cum vrei! Exista pachete de cate doua si de cate o papusa.

Ce va arat eu aici sunt doua papusi cu un singur par , un singur trunchi si o pereche de pantofi! Ele sunt (nu au nume)...un varcolac si un dragon!

Sa stiti ca exista si "repainturi" , adica iei papusa , nu stiu ce ii faci si o desenezi la loc cum vrei! Exista REPAINTURI dragute , dar si urate! O sa va dau cate un exemplu de fiecare!

 Cea de sus e un repaint frumos , iar cea de jos e un repaint urat! (exista si mi urate , cu cutite in ele , despicate si tot felu) Dar cine are imaginatie poate sa isi faca un caracter original! O sa va arat unu chiar acum!


Mie imi place foarte mult de ea , inafara de gura..dar imi place! Asta a fost tot! Ne mai vedem si cu alte informati despre personaje si caractere! Pa!


2 comentarii:

  1. Buna! Am vazut ca am 22 de vizualizari! Asta inseamna mult pentru mine! Va multumesc! Si chiar m-am chinuit mult la aceasta postare!XOXO!
    (tipa care are blogul)

    RăspundețiȘtergere